Вероятно трагично загиналият в Пловдив 21-годишен Кристиан Екмекчиян е бил обикновено

...
Вероятно трагично загиналият в Пловдив 21-годишен Кристиан Екмекчиян е бил обикновено
Коментари Харесай

Две думи на трагично загиналия в Пловдив Кристиан звучат пророчески. Кой ги чу?

Вероятно трагично починалият в Пловдив 21-годишен Кристиан Екмекчиян е бил нормално момче, нямащо нищо общо с библейските пророци. И в никакъв случай не си е мислел, че две негови думи от преди пет месеца в този момент ще звучат толкоз злокобно оракулски.

Под фотография на скъпо возило, оповестена от момчето във Фейсбук, го питат: " Върви ли тва АМГ? ", а той отговаря: " на ликвидиране ". Кратко и мъчително тъкмо - като същинско предсказване. Послание до кого са думите на Кристиан? До приятелите му, до фамилията му, до цяло потомство, до човечеството? И до кого стигна това обръщение?

Отърси ли се от безразличието човечеството, станаха ли по-осъзнати приятелите му, видяха ли заплахата в фамилията му?Отговорът на тези въпроси е също толкоз къс и мъчителен: два ковчега, боязън за живота на още двама млади и заплаха за живота на един пожарникар. " Убиването " е в деяние.

Убити са фантазии, сгромолясани са наставнически очаквания, надълбоко са заровени копнежи и блянове. Теодора, момичето от предната седалка, ще бъде погребана днес, 15 май, от 12 часа на Рогошко шосе. Утре от 11 часа е опелото на Кристиан на Централни гробища в Пловдив.

А ние ще откриваме скоростта на джипа палач под 200 или над 200 км/ч е била, в кръвта имало ли е алкохол или дрога, или " единствено " божествен газ... Току-виж сложим и камери, защото в Пловдив няма нито една стационарна камера за скорост... Мигащият в жълто светофар дори може да позеленее и почервенее... 

Но пророчеството ще си остане. На ликвидиране.

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР